Demonstrér din faglighed som underviser

Bliv en del af et eksklusivt netværk af dygtige kursusgivere i dentalbranchen, og få mulighed for at videreformidle din viden til andre fagfolk.

Bliv underviser hos Dentakurser

Tag skridtet ind i et særligt netværk af kvalificerede undervisere inden for dentalbranchen, hvor du får chancen for at dele din ekspertise med andre professionelle.

“Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think ”

Forøg din eksponering

Som underviser hos Dentakurser formidler du ikke blot viden videre. Vi har nemlig ressourcerne til at eksponere dig over for dine interessenter på via digitale kanaler, som giver dig mulighed for at demonstrere din faglighed og derved potentielt øge antallet af nye patienter i din klinik.

En bedre tandsundhed i Danmark

Vi er altid på udkig efter dygtige undervisere, som ønsker at videreformidle ekspertviden, så fagfolk i den danske dentalbranchen konstant kan dygtiggøre sig og være med til at forbedre tandsundheden i vores samfund.

Udvid din faglige horisont

Som underviser hos Dentakurser bliver du en del af et eksklusivt og voksende netværk af dygtige kursusgivere med hver deres ekspertiseområde. Ikke nok med, du er med til at hjælpe andre tandlæger dygtiggøre sig inden for deres felt, så får du også gratis adgang til vores digitale platform, så du kan udvide din faglige horisont og lære dele af tandlægevidenskaben, du ikke før har været bekendt med.

Bliv en del af teamet og inspirér tusindvis af professionelle inden for dentalbranchen